Tandprothetische Praktijk Hagen B.V. - al sinds 1983 actief in de tandheelkunde

Maak een afspraak

Onze tandprothetische praktijk is al sinds 1983 actief in de tandheelkunde. Op onze locaties in Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en Schoonhoven, krijgt u alle aandacht, begeleiding en altijd een persoonlijk advies. We zijn lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en, afhankelijk van uw polis, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. Denkt u aan een partiële prothese (plaatje en frame), immediaatprothese, kunstgebit, klikgebit op implantaten, aanpassingen en reparaties? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat doet een tandprotheticus?

Een tandprotheticus is iemand die gespecialiseerd is in het maken van prothetische hulpmiddelen die uit de mond genomen kunnen worden. Daarnaast kan de tandprotheticus ook eventuele reparaties en aanpassingen aan uw prothese verzorgen.


Tot slot kan een tandprotheticus ook advies geven over het onderhoud van een prothese en doorverwijzen naar de tandarts of implantoloog. Tandprotheticus is een paramedisch beroep. Onze erkende en gecertificeerde tandprotheticus en medewerkers hebben allen een gedegen opleiding gevolgd.

Benieuwd? Neem contact met ons op