Zomer is de tijd van zonneschijn en een stralende lach.

Het is weer zomer en dus is het belangrijk om je stralend te voelen. Dat begint bij een stralende lach. Als u in de omgeving Rotterdam en Krimpen aan de IJssel woont, dan heeft u geluk, want daar is momenteel aan tandprothetische zomeractie aan de gang!
Lees meer over deze zonnige actie in deze blog.

Wat houdt de zomeractie in?
Bent u in behandeling bij Tandprothetische Praktijk Hagen in Rotterdam of Krimpen aan de IJssel dan komt u in aanmerking voor deze actie. Krijgt u binnenkort een boven- of onderprothese afgeleverd dan ontvangt u een waardebon van maximaal vijfentwintig euro. Krijgt u een boven- en onderprothese, dan ontvangt u een waardebon van maximaal vijftig euro. Bij aflevering van een klikgebit op een bestaande steg in combinatie met een volledige prothese, ontvangt u een waardebon van maximaal vijftig euro. En bij aflevering van een klikgebit op een nieuwe steg in combinatie met een volledige prothese ontvangt u zelfs een waardebon van maximaal 75,- euro.

Hoe kom ik aan een advertentie?
Om in aanmerking te komen voor deze actie heeft u een advertentie nodig. U kunt contact opnemen met de Tandprothetische Praktijk Hagen in Rotterdam of Krimpen aan de IJssel voor meer informatie over waar u deze advertentie kunt krijgen. Kent u Praktijk Hagen nog niet? Bij deze praktijk krijgt u altijd gratis advies, voldoen de producten aan de hoogste kwaliteitseisen, krijgt u persoonlijke aandacht, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste 3D-technologie, krijgt u vergoeding van alle zorgverzekeraars, en kunt u worden behandeld zonder verwijzing.

Wat zijn de voorwaarden voor de zomeractie?

Er zijn uiteraard een aantal voorwaarden verbonden aan deze actie. Allereerst is de waardebon afhankelijk van uw aanvullende verzekering. De waardebon mag niet worden gebruikt voor uw eigen risico of uw vrijwillig verhoogd eigen risico. De actie is alleen geldig bij inlevering van de hierboven genoemde advertentie. Neem voor de overige actievoorwaarden vandaag nog contact op met Tandprothetische Praktijk Hagen in Rotterdam en Krimpen aan de IJssel.

En heeft u tenslotte elders een betere aanbieding gezien? Bij Hagen halen ze daar nog eens vijftig euro vanaf, omdat u de beste kwaliteit verdient. Dus neem vandaag nog contact op.